Home Azië TRAVEL MOVIE – een reis door veelzijdig Maleisië

TRAVEL MOVIE – een reis door veelzijdig Maleisië

door Dewi
veelzijdig maleisië - petronas towers Kuala Lumpur

De afgelopen tijd heb ik aardig wat geschreven over Maleisië en gaf ik tips over onder andere Georgetown, Malakka, de Cameron Highlands en Taman Negara. Verder deelde ik onze backpack route en gaf ik een overzicht van onze kosten van 3 weken backpacken. Vandaag schrijf ik even iets minder woorden. Niet omdat mijn woorden op zijn, maar omdat het weer tijd is voor een nieuwe travel movie. Omdat ik het ook zo ontzettend leuk vind om jullie op deze manier mee te nemen op reis.

Travel Movie: een reis door veelzijdig Maleisië

Maleisië heeft mij ontzettend verrast. Ik heb al vaker geschreven dat Maleisië in eerste instantie niet bovenaan mijn bucketlist stond. Nu ik hier geweest ben, snap ik eigenlijk niet waarom ik niet al veel eerder naar Maleisië wilde. Het land is ontzettend divers, het eten is fan-tas-tisch en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ik verder zo leuk vind aan Maleisië is dat het land een smeltkroes is van culturen en je overal Chinese, Indiase en Maleise invloeden tegenkomt.

In deze travel movie neem ik je mee naar veelzijdig Maleisië: van de indrukwekkende metropool Kuala Lumpur tot de gezellige steden Georgetown en Malakka. Van schitterende natuur tot eindeloze velden met thee en van ondoordringbare jungle tot tropische paradijsjes. Maleisië is een land waar ik mij de ene dag Jane voel, die samen met Tarzan de jungle bedwingt. De volgende dag waan ik mij een kleine zeemeermin, zodra ik de onderwaterwereld betreed.

Tip: mochten de beelden wat wazig zijn, kun je de instellingen van YouTube veranderen door te klikken op: Instellingen > Kwaliteit > 1080p HD. 

Wat vinden jullie van deze video? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder. Ik hoop in elk geval dat ik je een beetje een beeld heb kunnen geven van reizen door Maleisië. Heb je zin om nog meer inspiratie op te doen via travel movies? Bekijk dan ook mijn video van China of van Madrid

 

 

Dit vind je vast ook leuk!

6 reacties

Linda | travellersoftheworld 27 januari 2018 - 18:47

Leuke video! Onze video van Maleisië was onze eerste video ooit en hij is zo mislukt dat ik hem nooit heb gedeeld, haha. Leuk om al deze bekende plekken terug te zien, Maleisië is echt heel divers en mooi

Reageer
Dewi 29 januari 2018 - 16:13

Dankjewel Linda! Haha… ik heb precies hetzelfde met onze video van Sri Lanka, maar daar leer je weer van! :p Ik vond Maleisië ook echt een heel divers land. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Reageer
Irene schreuder 26 januari 2018 - 18:23

Prachtige travelmovie! Complimenten!!

Reageer
Dewi 29 januari 2018 - 16:12

Dankjewel!!

Reageer
Jessica 26 januari 2018 - 16:54

Leuk om te zien dat je met video aan de slag bent gegaan Dewi 😀 Ziet er goed uit, krijg echt zin om naar Maleisië te gaan, wat een veelzijdige bestemming!

Reageer
Dewi 29 januari 2018 - 16:12

Dankjewel Jessica! Ben ook erg benieuwd naar het artikel met jouw tips over het maken van reisvideo’s. Maleisië is inderdaad een prachtig land, kan het zeker aanraden 🙂

Reageer

Laat een reactie achter