Home Azië Travel Movie: Fascinerend China

Travel Movie: Fascinerend China

door Dewi

Mijn eerste travel movie over fascinerend China. China is een land dat tot de verbeelding spreekt en tegelijkertijd vragen oproept. Reizen door China is een reis vol contrasten. Duizenden mensen, toeterende auto’s, warmte, dikke lagen smog en verstikkende drukte. Maar ook kunstzinnige rijstvelden, grillige karsten, vredige bergdorpjes, een fascinerende cultuur en wonderschone vergezichten.

Travel movie China: geen woorden, maar beelden

Vandaag schrijf ik even niet zoveel woorden, maar neem ik jullie eens via een andere weg mee op reis. Niet dat mijn woorden op zijn, maar soms zeggen beelden gewoon meer dan 1000 woorden. Eerder schreef ik al over megastad Shenzhen en over wat ik nou écht van China vond. Er zitten nog veel meer China-verhalen in de pen, die binnenkort zeker worden uitgewerkt. Vandaag neem ik je graag in ongeveer 2 minuten mee naar het bijzondere China. Kijk je mee?

Wat vonden jullie van mijn eerste travel movie? Ik ben nog aan het leren, dus tips zijn zeker welkom! Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk!

5 reacties

TRAVEL MOVIE - een reis door veelzijdig Maleisië 25 januari 2018 - 15:08

[…] Heb je zin om nog meer inspiratie op te doen via travel movies? Bekijk dan ook mijn video van China of […]

Reageer
Flash-backpack: terugblik op mei - Backpack vol verhalen 31 mei 2017 - 17:27

[…] en werkte ontzettend rustgevend. Stiekem ben ik ook best trots op het resultaat. Het artikel met de travel movie over fascinerend China is dan ook mijn persoonlijke favoriet van deze maand. Heb jij hem al […]

Reageer
Linda| travellersoftheworld 25 mei 2017 - 08:47

Leuk filmpje! Een aantal plekken hiervan bezoeken wij deze zomer

Reageer
Jenny 22 mei 2017 - 19:54

Leuk gedaan!

Een aantal plekjes komen me heel bekend voor 🙂

Reageer
Dewi 23 mei 2017 - 23:00

Dankjewel Jenny, leuk dat het herkenbaar is! 🙂

Reageer

Laat een reactie achter