Home Contact en samenwerken
door Dewi

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Backpack vol verhalen? Of vragen over een bestemming waar ik ben geweest? Of wil je gewoon een leuk, gezellig of kritisch berichtje sturen? Je bent altijd welkom!

Stuur een mailtje naar dewi@backpackvolverhalen.nl en ik reageer zo snel mogelijk!

Verder kun je mij volgen via FacebookInstagram en Twitter.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken of wil je een product of bestemming onder de aandacht brengen? Super leuk! Ik sta altijd open voor inspirerende samenwerkingen die passen bij Backpack vol verhalen. Je kunt hierbij denken aan het testen van accommodaties, persreizen, reviews van een product of bestemming, winacties en/of advertorials. Heb je een ander idee voor een samenwerking, dan hoor ik dat natuurlijk ook heel graag!

Neem voor vragen over een eventuele samenwerking of meer informatie contact met mij op door een e-mail te sturen naar dewi@backpackvolverhalen.nl.

Disclaimer

Ik geef altijd mijn eigen en persoonlijke mening en plaats alleen artikelen waar ik voor 100% achter sta. Ik ga alleen samenwerkingen aan die passen bij mij als persoon, mijn blog en bij mijn doelgroep. Als een artikel tot stand komt uit een samenwerking of gesponsord wordt, vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Dit is bij wet verplicht.