Backpacken in Thailand

Home Backpacken in Thailand
door Dewi
budget Thailand toegangsprijzen
budget Thailand toegangsprijzen

Backpacken in Thailand

Thailand is het populairste backpackland in Zuidoost-Azië. En dat is natuurlijk niet voor niets. Thailand heeft prachtige bezienswaardigheden, bruisende stranden, bruisende steden, indrukwekkende natuurgebieden én je kunt er fantastisch eten. Bovendien is het land makkelijk te bereizen en heel betaalbaar. Op deze pagina deel ik mijn tips voor backpacken in Thailand.

Backpacken in Thailand: praktische informatie

Reizen naar Thailand: Vanaf Schiphol is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Mongolië te vliegen. Je zult altijd een tussenstop moeten maken. Wij reisden vanuit Moskou met de trein naar Mongolië. Mongolië maakte deel uit van onze reis met de Trans Mongolië Express.
Visum voor Thailand: Vanaf Schiphol gaan regelmatig vluchten naar Bangkok. Prijzen voor een retourvlucht beginnen rond de €450. Het is mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar Bankok te vliegen, maar het is vaak goedkoper om 1 tussenstop te maken. Kijk voor een overzicht voor de goedkoopste vliegtickets op Skyscanner.nl.
Valuta en wisselkoers: In Thailand betaal je met de Thai Bhat: €1,00 = 34,9 THB (juni 2019). Bekijk hier de huidige wisselkoers
Tijdverschil: Tijdens onze zomertijd is het in Thailand 5 uur later dan in Nederland. Tijdens de wintertijd is het hier 6 uur later.
Beste reistijd Mongolië: De beste reistijd voor Thailand is van november tot en met februari.
Aantal inwoners: +/- 69 miljoen
Hoofdstad: Bangkok

Je reis naar Thailand regelen

Boek je accommodatie
Boek je vlucht

THAILAND TIPS

WERELDREISDAGBOEK THAILAND

BACKPACKEN IN THAILAND

backpacken in Thailand
backpacken in Thailand
backpacken in Thailand