Backpack vol verhalen is mijn persoonlijke reisblog, waarop ik verhalen van heinde en verre met jou deel. Omdat ik iedere lezer en ieder bezoek enorm waardeer, vertel ik je graag meer over hoe ik omga met jouw persoonsgegevens. Onderaan deze pagina vind je mijn disclaimer. 

Privacy

Omdat ik privacy zelf ook heel belangrijk vind, ga ik ook vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. Backpack vol verhalen respecteert om die reden jouw privacy, doet niets geks met jouw gegevens en verkoopt ze zeker niet aan externe partijen. Hieronder geef ik je inzicht in welke gegevens ik ontvang.

Algemeen

Backpack vol verhalen verzamelt en verwerkt geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf hebt verstrekt. Je kunt de website in principe dus anoniem bezoeken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van de website, wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie, die door je browser op de harde schijf van jouw computer worden geplaatst. Mocht je cookies willen uitschakelen of verwijderen, dan kun je dit doen in je browserinstellingen.

Google Analytics

Voor de analyse van mijn blog maak ik gebruik van Google Analytics. Via Google Analytics worden daarom cookies van Google geplaatst. Door de informatie die ik via Google Analytics verkrijg, weet ik wat bijvoorbeeld mijn best gelezen artikelen zijn en heb ik inzicht in mijn doelgroep, bezoekersaantallen en de tijd die mijn bezoekers op mijn website doorbrengen.

De gegevens via Google Analytics worden geanonimiseerd. Ik ontvang bijvoorbeeld geen IP-adressen of persoonsgegevens en ik kan niet persoonlijk herleiden wie mijn blog bezocht heeft. Backpack vol verhalen heeft een bewerkersovereenkomst gesloten met Google en het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd. Daarnaast heb ik in mijn instellingen ‘gegevens delen’ uitgezet, zodat Google de verzamelde persoonsgegevens niet mag gebruiken voor eigen doeleinden. Ten slotte maak ik geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

De informatie van Google Analytics verzamel ik uitsluitend met als doel om Backpack vol verhalen te verbeteren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren. Deze informatie wordt dus voor niets anders gebruikt dan voor analysedoeleinden.

Social Media Buttons

Backpack vol verhalen is actief op verschillende social media kanalen. Onder ieder blogartikel vind je icoontjes, waarmee je het artikel kunt delen op jouw eigen social media kanalen. Als jij een artikel van mij liked of deelt, kan ik dat (meestal) zien. Met die informatie doe ik echter niets. De meeste social media kanalen werken met cookies. De social media icoontjes heb ik op mijn website geplaatst met als doel mijn bereik te vergroten.

Backpack vol verhalen is actief op de volgende social media kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Youtube. Om te weten wat de betreffende social media kanalen met jouw gegevens doen, kun je het beste hun eigen privacy verklaringen te lezen.

Reacties

Onder ieder blogartikel heb je de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Om een reactie te kunnen achterlaten, moet je je naam, e-mailadres en eventueel je website invullen. Wanneer je een reactie achterlaat, wordt ook je IP-adres meegestuurd. Ik gebruik deze gegevens alleen om te reageren op de door jouw achtergelaten reactie. Daarnaast heb je de mogelijkheid aan te vinken dat je bericht wilt ontvangen als er vervolgreacties zijn. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je een mailtje toegestuurd. Het doel hiervan is alleen om interactie te hebben met mijn lezers.

Verder doe ik met deze gegevens niets en ik zal ze zeker niet doorverkopen aan externe partijen. De informatie blijft bewaard, zolang Backpack vol verhalen online is.

Linken naar andere websites

In mijn blogartikelen link ik regelmatig naar andere websites, waar je bijvoorbeeld meer over een bepaald onderwerp kunt lezen. Ik ben noch verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites, noch voor de juistheid van de informatie op deze websites.

Hosting

Backpack vol verhalen is ondergebracht bij een hostingpartij, die vertrouwelijk omgaat met persoonlijke gegevens.

Recht op inzage, rectificatie of verwijdering

Je hebt het recht om inzicht, rectificatie of verwijdering van jouw gegevens te vragen. Backpack vol verhalen verwerkt echter geen persoonsgegevens door middel van cookies. De gegevens die ik via Google Analytics verkrijg, zijn ook niet herleidbaar naar individuen. Daarnaast kan ik geen invloed uitoefenen op de geplaatste cookies door social media kanalen.

Mocht je een reactie hebben achtergelaten op Backpack vol verhalen, maar wil je dat deze aangepast of verwijderd wordt? Neem dan via e-mail contact met me op. Ik kan je reactie eenvoudig aanpassen of verwijderen.

Recht op bezwaar

Mocht je een klacht hebben over hoe ik omga met persoonsgegevens, dan kun je dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Disclaimer

Copyright

Alle content op Backpack vol verhalen is eigendom van DFL Content Creatie en Projectmanagement. De artikelen zijn allemaal geschreven door mijzelf en ook de foto’s en video’s maak ik zelf, tenzij anders vermeld. Niets van deze website mag zonder toestemming of verwijzing worden gekopieerd, gebruikt, gepubliceerd of uitgegeven. Mocht je graag teksten, foto’s of video’s van Backpack vol verhalen gebruiken, stuur me dan een mailtje. Dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Betrouwbaarheid

Alle informatie die ik deel op Backpack vol verhalen is met grote zorgvuldigheid uitgezocht. Wanneer ik prijzen vermeld, zet ik hier meestal en datum bij bijvoorbeeld, zodat je zelf een inschatting kunt maken in hoeverre de informatie up-to-date is. Informatie is echter aan verandering onderhevig. Daarom kan het voorkomen dat informatie verouderd is. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele  gevolgen die zijn ontstaan na het gebruik van informatie van deze website. Mocht je onjuiste informatie signaleren, dan stel ik het enorm op prijs als je me dit laat weten door me een mailtje te sturen. Dan kan ik de informatie eventueel aanpassen.

Samenwerkingen en affiliatelinks

Soms werk ik samen met bedrijven, die passen bij mijn doelgroep en bij Backpack vol verhalen. Wel geef ik altijd mijn persoonlijke mening en plaats ik alleen content waar ik voor 100% achter sta. Wanneer een artikel tot stand komt uit een samenwerking of gesponsord wordt, vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Dit is bij wet verplicht.

In sommige artikelen vind je affiliate links, bijvoorbeeld van Booking.com of Bol.com. Dit betekent dat wanneer jij via deze link iets koopt of een overnachting boekt, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Jij betaalt hier niets extra’s voor, maar voor mij is dit een leuke manier om mijn blog te onderhouden.

Contactgegevens:

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een mailtje op dewi@backpackvolverhalen.nl. Je kunt me daarnaast ook vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Backpack vol verhalen staat ingeschreven bij de KvK en valt onder DFL Content Creatie en Projectmanagement. KvK-nummer: 71108823